Όροι αποστολής & επιστροφών

Όροι και προϋποθέσεις αποστολής

Τα καταστήματα μας διατηρούν το δικαίωμα επιλογής του μέσου αποστολής της παραγγελίας. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί συγκεκριμένο τρόπο ή μέσο αποστολής, ευθύνεται εξ ολοκλήρου για την χρέωση των εξόδων αποστολής καθώς επίσης και για τυχόν φθορές ή και απώλεια του προϊόντος.

Για βαρέα προιοντα που οι παραδόσεις τους αφορούν σε κάποιον όροφο μέσω σκάλας ,οι παράδοσεις θα γίνονται έπειτα από συνεννόηση με το αντίστοιχο τμήμα της εταιρίας μας και πιθανώς να υπάρχει επιπλέον χρέωση για την οποία θα ενημερωθείτε πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Για προϊόντα που καταστράφηκαν κατά την μεταφορά, ο παραλήπτης οφείλει να ενημερώνει το κατάστημα μας εντός 24 ωρών από την παραλαβή για αντικατάσταση ή αποζημίωση του προϊόντος.

Για παραδόσεις το Σάββατο θα πρέπει να το δηλώσετε στην παραγγελία σας.

Τα καταστήματα Περράκης δεσμεύονται να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο, δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

Επιστροφές προϊόντων και άρνηση παραλαβής

Στην περίπτωση που τα προϊόντα που παραδόθηκαν δεν είναι ακριβώς αυτά που αναγραφόταν στην παραγγελία ή σε περίπτωση που έχουν κάποιο ελάτωμα,ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από την εταιρία μας εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με το κόστος αποστολής των προϊόντων προς την εταιρία μας και εμείς επιβαρυνόμαστε με το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος εφόσον αποδειχτεί ότι είναι δικό μας λάθος.

Σε περίπτωση που επιστρέφετε τα προϊόντα που αγοράσατε σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας υποδείξουμε την διεύθυνση που θα σταλούν τα επιστρεφόμενα προς εμάς προϊόντα.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Η επιστροφή όλων των χρημάτων σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων θα ολοκληρωθεί μόνο αν παραλάβουμε τα προϊόντα στην κατάσταση στην οποία σας τα έχουμε παραδώσει εμείς.

Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση.