Παιδικά χαλιά

Η επιλογή χαλιού για το παιδικό δωμάτιο είναι μια απλή και πολύ διασκεδαστική διαδικασία. Αρχικά θα πρέπει να αποφασίσετε αν ο χώρος τους παιδικού δωματίου θα αναδειχθεί καλύτερα με ένα στρογγυλό ή με ένα μακρόστενο χαλί. Όσο αφορά το χρώμα και το σχέδιο του παιδικού χαλιού, τότε εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ώστε να καταλήξετε σε αυτό που θα χαρείτε περισσότερο μαζί με το παιδί σας. Αν έχετε επιλέξει έντονα χρώματα για τους τοίχους και τα διακοσμητικά του παιδικού δωματίου, προτιμήστε ένα μονόχρωμο παιδικό χαλί. Διαφορετικά, μπορείτε να βρείτε παιδικά χαλιά με αγαπημένους ήρωες ή θέματα (όπως αυτοκίνητα, αστερίας, ποδόσφαιρο, γήπεδο, σύννεφα, κα.). Αν το δωμάτιο παραμένει ουδέτερο χρωματικά, τότε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να του δώσετε ένταση από το να τοποθετήσετε ένα κοριτσίστικο  ή αγορίστικο χαλί με χρώματα που λατρεύει. Μια άλλη επιλογή που θα απολαύσουν τα παιδιά σας είναι αυτή της μοκέτας για το παιδικό δωμάτιο, καθώς “ντύνει” και ζεσταίνει όλο το χώρο οικονομικά.
Αν φτιάχνετε τώρα το βρεφικό δωμάτιο και αναζητάτε ένα καλό βρεφικό χαλί, θα σας προτείναμε να επιλέξετε ένα υποαλλεργικό χαλί, πλενόμενο.
Σε αυτή την κατηγορία, “βρεφικά και παιδικά χαλιά” θα βρείτε οικονομικά χαλιά ποιότητας που τα παιδιά σας θα απολαμβάνουν για χρόνια.

You've just added this product to the cart: